Hva er seksjonsfelling?

Mange lurer på hva seksjonsfelling er og her har vi beskrevet dette på en kortfattet måte.

seksjonsfelling av tre

Seksjonsfelling

Dette er en metode som benyttes når det er fare for å treffe bebyggelse ved felling av hele treet uten å dele det opp først. Med bruk av godkjent klatreutstyr utfører trefelleren kvisting av treet. Deretter tas stammen ned i seksjoner på en trygg måte.

Med vesentlige hindringer i umiddelbar nærhet må de største grenene og stammeseksjonene fires ned med godkjent nedfiringssystem. Andre ganger er det ikke nødvendig med nedfiring og grener og stammeseksjoner kan falle ned kontrollert på ønsket sted.  Seksjonsfelling er den vanligste metoden å bruke når det gjelder felling av vanskelige trær. En trefellers vurdering er viktig for sikkerheten. Om en trefeller usikker på om det er 100 % trygt å felle hele treet fra bakken så må man velge seksjonsfelling.

Om du ønsker felling av vanskelige trær, så er det viktig med lang erfaring innen dette området. Alle våre trefellere har lang erfaring. Vi er alle fra Norge, er fullforsikret og tilbyr gratis befaring.

Her er link til Norsk Trepleieforum som beskriver hva som kreves av trefellere som jobber med profesjonell trefelling.

  • JHS Trefelling AS - Org: 920 262 120 MVA

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/1/124844/sikkertrefelling/wp-content/plugins/boxmedia-toolbox/includes/tools.php on line 26

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/1/124844/sikkertrefelling/wp-content/plugins/boxmedia-toolbox/includes/tools.php on line 27